Stort billetsalg kom bag på høgedirektør

Henrik Andersen garanterer, at SønderjyskE-fans kun får plads i udebaneafsnittet i Scanel Hockey Arena til 7. finalekamp

Henrik Andersen, direktør i White Hawks, understreger at der kun bliver plads til SønderjyskE-fans i udebaneafsnittet.Arkivfoto: Claus Søndberg

Henrik Andersen, direktør i White Hawks, understreger at der kun bliver plads til SønderjyskE-fans i udebaneafsnittet.Arkivfoto: Claus Søndberg

FREDERIKSHAVN:Frederikshavn White Hawks har indtil videre stoppet for billetsalget til fredagens syvende og afgørende DM-finalekamp mod Sønderjyske i Scanel Hockey Arena for at få et totalt overblik over, hvor mange billetter der er solgt.

- Billetsalget åbner først igen, når alle billetkøbere er registreret og har fået deres billet til kampen, forklarer White Hawks-direktør Henrik Andersen, der også erkender, at man burde have ventet med at åbne for billetsalget til mandag.

- Jeg havde imidlertid ikke drømt om, at der straks ville komme sådan et tryk på billetsalget. Det har jeg aldrig oplevet i de 12 år, jeg har været med omkring White Hawks.

Henrik Andersen pointerer samtidig, at finalekamp nummer fem i torsdags i Scanel Hockey Arena blot samlede 2300 tilskuere, og at mange billetter før blev solgt på selve kampdagen.

White Hawks-direktøren garanterer, at der ikke kommer til at stå fans fra SønderjyskE andre steder end i udebaneafsnittet i Scanel Hockey Arena.

- Der er plads til omkring 350 tilskuere fra udeholdet, mens de øvrige 2450 pladser i hallen fyldes med høge-fans.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.