Stort skulderklap til Gerner

Modtager DBU Jyllands Rejselegat og er indstillet til Årets Fodboldleder i DBU-regi

Gerner Elholm blev hædret med et rejselegat fra DBU Jylland og 1, marts ved han, om han af DBU bliver kåret som ”Årets fodboldleder. Privatfoto; DBU Jylland.

Gerner Elholm blev hædret med et rejselegat fra DBU Jylland og 1, marts ved han, om han af DBU bliver kåret som ”Årets fodboldleder. Privatfoto; DBU Jylland.

HERNING:Lørdag den 11. januar afholdt DBU Jylland sit årlige delegeretmøde i Herning Kongrescenter. Her blev DBU Jyllands Rejselegat overrakt til Gerner Elholm Jensen fra den nordjyske fodboldklub, Kvissel-Ravnshøj IF. Gerner Elholm Jensen modtog legatet til klapsalver fra de flere end 350 klubfolk, som deltog på mødet.

Gerner Elholm Jensen har været en del af Kvissel IF (fra 2008 Kvissel-Ravnshøj IF) siden klubbens opstart i 1979. Han har gennem 15 år siddet på forskellige pladser i bestyrelseslokalet. Et enkelt år var han formand, og i fire år var han næstformand. De øvrige år har han været menigt bestyrelsesmedlem.

Ved siden af arbejdet i bestyrelsen har Gerner Elholm Jensen i stort set alle årene været kampfordeler, og i flere år har han – af flere omgange – været børne- og ungdomstræner.

Da klubben i år 2000 byggede et nyt, flot klubhus var Gerner Elholm Jensen primus motor i alt det frivillige arbejde.

- Gerner er en af de typer mennesker, som er guld værd i enhver idrætsforening. Han yder en kæmpe indsats for, at klubben og dens medlemmer skal fungere. Han ser helt bort fra egne behov og er 100 procent klubbens mand – hver eneste dag, skriver Kristian Nørgaard Thomsen fra Kvissel-Ravnshøj IF blandt andet i indstillingen.

Sammen med hæderen modtager Gerner Elholm Jensen en rejse for to til en international fodboldbegivenhed i løbet af 2014.

Foruden den flotte pris er Gerner Elholm Jensen også blevet nomineret til prisen ”Årets Fodboldleder”. Vinderen bliver kåret til DBU’ s Repræsentantskabsmøde lørdag den 1. marts på Hotel HC Andersen i Odense.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.