Stortalent på U17-landshold

Lærke Christensen fra Team Nord skal deltage i turnering i Rumænien

Lærke Christensen, th., er udtaget til U17-landsholdet. Ditte Aaen, tv., er også i landsholdets bruttotrup men er ikke udtaget i denne omgang.Arkivfoto: Peter Broen <i>Peter Broen</i>

Lærke Christensen, th., er udtaget til U17-landsholdet. Ditte Aaen, tv., er også i landsholdets bruttotrup men er ikke udtaget i denne omgang.Arkivfoto: Peter Broen Peter Broen

FREDERIKSHAVN:Stortalentet fra Team Nord Ellings U16 1. divisionshold, Lærke Christensen, er helt som forventet udtaget til det danske U17-landshold, der skal deltage i en turnering i Rumænien i dagene 29. november til 3. december.

Forinden samles de 16 udtagne spillere til fællestræning i Brøndby 27. og 28. november.
Lærke Christensen blev dansk topscorer med seks pletskud, da Danmarks U17-landshold senest besejrede Polen med 38-28.
Også hendes klubkammerat, Ditte Aaen, er med i den danske bruttotrup til U17-landsholdet, men hun er ikke udtaget til turen til Rumænien.

Hektisk program

Lærke Christensen står overfor et særdeles hektisk program, for udover træning og kampe med U17-landsholdet skal hun også forsøge at være med til at holde klubholdet fra Team Nord Elling inde i toppen af U16 1. division.

Her spillede holdet fredag aften ude mod Grindsted IF, hvorpå der venter en hjemmekamp mod Kolding IF i Arena Nord i Frederikshavn søndag eftermiddag.
Og så har Team Nord Elling yderligere to hjemmekampe henholdsvis i Bannerslundhallen i Elling lørdag 24. november mod Horsens HK og søndag 9. december i Arena Nord mod Ribe HK.
Horsens HK indtager i øjeblikket førstepladsen i rækken fulgt af Team Nord Elling og HEI/VRI, og de to bedste i rækken får efter nytår mulighed for at spille i landets bedste række.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Topchef stopper omgående på stor nordjysk virksomhed
Luk