Stortalent på U17-landshold

Lærke Christensen fra Team Nord skal deltage i turnering i Rumænien

Lærke Christensen, th., er udtaget til U17-landsholdet. Ditte Aaen, tv., er også i landsholdets bruttotrup men er ikke udtaget i denne omgang.Arkivfoto: Peter Broen

Lærke Christensen, th., er udtaget til U17-landsholdet. Ditte Aaen, tv., er også i landsholdets bruttotrup men er ikke udtaget i denne omgang.Arkivfoto: Peter Broen

FREDERIKSHAVN:Stortalentet fra Team Nord Ellings U16 1. divisionshold, Lærke Christensen, er helt som forventet udtaget til det danske U17-landshold, der skal deltage i en turnering i Rumænien i dagene 29. november til 3. december.

Forinden samles de 16 udtagne spillere til fællestræning i Brøndby 27. og 28. november.
Lærke Christensen blev dansk topscorer med seks pletskud, da Danmarks U17-landshold senest besejrede Polen med 38-28.
Også hendes klubkammerat, Ditte Aaen, er med i den danske bruttotrup til U17-landsholdet, men hun er ikke udtaget til turen til Rumænien.

Hektisk program

Lærke Christensen står overfor et særdeles hektisk program, for udover træning og kampe med U17-landsholdet skal hun også forsøge at være med til at holde klubholdet fra Team Nord Elling inde i toppen af U16 1. division.

Her spillede holdet fredag aften ude mod Grindsted IF, hvorpå der venter en hjemmekamp mod Kolding IF i Arena Nord i Frederikshavn søndag eftermiddag.
Og så har Team Nord Elling yderligere to hjemmekampe henholdsvis i Bannerslundhallen i Elling lørdag 24. november mod Horsens HK og søndag 9. december i Arena Nord mod Ribe HK.
Horsens HK indtager i øjeblikket førstepladsen i rækken fulgt af Team Nord Elling og HEI/VRI, og de to bedste i rækken får efter nytår mulighed for at spille i landets bedste række.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.