Studenterhybler med millionudsigt

De første lejere er flyttet ind i Larsen Waterfront - se billederne fra studenterboliger med udsigt i særklasse

12
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Alle tage skråner og byggehøjden falder gradvis fra fjorden og ind mod byen.

AALBORG:De første 62 lejere er lige flyttet ind i kollegiet Larsen Waterfront på havnefronten i Aalborg, og de studerende kommer måske aldrig nogensinde til igen at få så central en adresse med så storslået en udsigt.

Andre langs havnefronten må punge ud med adskillige millioner for samme udsigt, men beboerne i Larsen Waterfront ”slipper” med en husleje på godt 4000 kr. om måneden.

Byggeriet er ikke færdig endnu. Der arbejdes stadig på højhuset, som er i 15 etager over stueplan og rager cirka 50 meter i vejret. Det gør det til en af Aalborgs højeste bygninger.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.