Videregående uddannelser

Studieklar parat start

Unge bliver oppe for at få svar på optagelse på Aalborg Universitet

Mange unge venter på svar på, hvorvidt det er dem, som om en måned skal sidde med på Gl. Torv som nye studerende. Arkivfoto.

Mange unge venter på svar på, hvorvidt det er dem, som om en måned skal sidde med på Gl. Torv som nye studerende. Arkivfoto.

AALBORG:Søndag aften bliver en lang aften for mange unge, der venter svar på, om de er optaget på ønskestudiet i Aalborg.

Når klokken slår et minut over midnat kan de unge nemlig gå på nettet, og se om de skulle være blandt de heldige, der har fået plads på Aalborg Universitet, skriver NORDJYSKE.
Meddelelsen om, hvorvidt man er optaget eller ej kommer også med posten mandag. Men hvis man har søgt ind i Aalborg, så kan man altså få svaret elektronisk allerede natten til mandag.

Selvbetjening

Når de kommende studerende har mulighed for at se, om de er optaget, allerede før posten kommer, så skyldes det et nyt selvbetjeningssystem, som universitetet har opfundet. Da AAU kvitterede for ansøgningen, fik ansøgerne også et login til en særlig side, hvor man kan få svaret.

- Der er tale om et system, som universitetet selv har opfundet, siger chefkonsulent Helle Thomsen til NORDJYSKE.
Det er dog ikke alle nordjyske studerende, der kan få den længe ventede besked allerede natten til mandag.
De unge, der har søgt ind på University College Nordjylland, har ikke nogen mulighed for at få deres optagelsessvar elektronisk.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.