Stylist giver gode råd

Fra OK til lækker med Tini Owild

Stylist Tini Owild gæster Brønderslev Bibliotek næste tirsdag.
Brønderslev 3. september 2013 05:09

BRØNDERSLEV: Hvorfor har kvinder bare aldrig noget at tage på, selv om klædeskabet nærmest er ved at eksplodere af overflod. Er fejlkøb noget vi er født til. Og hvorfor er det lige at power-shopping sjældent hjælper på den der følelse af kun at være ok.

Der er mulighed for at møde stylisten Tini Owild på Brønderslev Bibliotek tirsdag.

- Her lærer man, hvordan man finder sin personlige stil, får opbygget den optimale garderobe og undgår dyre fejlkøb, fortæller bibliotekar Jytte Albrektsen. Her får man viden om, hvor lidt, der rent faktisk skal til for at gå fra OK til lækker.

- Det er kontant, det er konkret og det er (k)ærligt ment, når Tini Owild kommer med masser af tips til, hvor du med få ting kan skabe stor forandring med det, du allerede har i garderoben og være med på trenden – uden at komme til at ligne en karikatur af Sarah Jessica Parker!

- Tini Owild er en af Danmarks kendte stylister og desuden uddannet mastercoach med mange års erfaring i personlig styling og rådgivning til erhvervsledere, folketingsmedlemmer, skuespillere, sangere og private. Tini har over 20 års erfaring med styling fra reklame- og modebranchen blandt andet folk fra Magasin, IC Compagny, Bestseller, Matas, L’Oreal og har desuden været personlig stylist for Lis Sørensen, Lone Dybkjær, Emila van Hauen og mange flere, fortæller Jytte Albrektsen.

I 2008 grundlagde Tini Owild ”Stylewise Academy”, hvor hun blander coaching med styling. Hvert år uddanner hun stylecoaches på sit eget academy.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...