Succes med håndboldskole

81 elever deltog i tre dages håndboldskole i DGI-Huset Aabybro

Nicolas Fyllgraf var leder af håndboldskolen. <i>Flemming Dahl Jensen</i>

Nicolas Fyllgraf var leder af håndboldskolen. Flemming Dahl Jensen

Galleri - Tryk og se alle billederne.

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

AABYBRO:DGI-Huset i Aabybro har fra mandag til onsdag været fyldt med håndboldskole, hvor der har deltaget 81 elever, alle U 10 og U 12 spillere.

- Det er 20 mere end sidste år, fortæller leder af skolen fra Aabybro Håndbold, Nicolas Fyllgraf. Der har været ca. 20 trænere og hjælpere til at få hele skolen til at fungere.

- Det er fantastisk, at så mange vil arbejde ulønnet i denne håndboldskole, siger han. Spillerne kommer fra Aabybro og Biersted. Sidste år kom der seks spillere fra Biersted - i år er tallet oppe på 20. I år har spillerne haft optimale forhold at spille under. Sidste år var det noget kaotisk på grund af halbyggeriet. Spillerne har betalt 695,- kroner for opholdet, men de får også et sæt spillertøj, en håndbold samt en drikkedunk med for det indbetalte beløb. Sommerskolen har også været gensynsglæde for mange spillere, de har ikke set hinanden i seks uger.

- De glade børn giver en meget tilbage, så glemmer man de mange forberedelsestimer, siger Nicolas Fyllgraf.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.