Sulten trup er klar til premiere

Hot Shots spiller i Aarhus.

Kim Olesen, cheftræner i Hot Shots, har et sultent mandskab klar til premieren.Arkivfoto: Henrik Louis

Kim Olesen, cheftræner i Hot Shots, har et sultent mandskab klar til premieren.Arkivfoto: Henrik Louis

BRØNDERSLEV:Efter en lang opstartsperiode er det en sulten trup fra Vendsyssel Hot Shots, der lørdag aften indleder sæsonen i Unihoc Floorball Ligaen med en udekamp mod Aarhus FK.

Modstanderklubben er ny i ligaen, efter at Team Aarhus Floorball gik sammen med Aarhus FS, så spillerne er de gamle velkendte.

Holdet er dog krydret med en hel del nordjyder og specielt frederikshavnere, der gennem de seneste par år er flyttet til Aarhus for at studere eller arbejde.

De to hold kender hinanden ganske godt efter to træningskampe i august, og her tog holdene hver sin sejr, så begge trænere har en god ide om, hvad modstanderens hold står for.

Cheftræner Kim Olesen fra Hot Shots vurderer, at der venter en stærk modstander i premieren på udebane.

- Vi ryger direkte i ilden, men jeg synes, at vi er nået ret langt i forhold til spilkoncept med mere, så jeg håber, at vi har, hvad der skal til for at tage de tre point med hjem til Brønderslev.

Kim Olesen kan stille med en række håndplukkede spillere, som meget gerne vil vise hvad de kan, og næsten alle er til rådighed til lørdagens kamp.

Målmand Kenneth Mosegaard har dog valgt at stoppe i truppen, da han ikke længere kan afse den nødvendige tid til træning og kamp.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.