Sundhedshus indvies

Alle borgere kan se det nye sundhedshus på fredag

Sundhedshuset i Brønderslev indvies officielt fredag 22. maj klokken 14. Foto: Bent Bach

Sundhedshuset i Brønderslev indvies officielt fredag 22. maj klokken 14. Foto: Bent Bach

BRØNDERSLEV:Bestyrelsen for Brønderslev Sundhedshus I/S inviterer alle interesserede til indvielse fredag 22. maj kl. 14.

Det er ved at være flere måneder siden, at den sidste gravko og de sidste håndværkere forlod byggepladsen og overleverede det nye sundhedshus til Brønderslev Sundhedshus I/S.

De første lejere i huset har haft lejlighed til at få sig indrettet, og derfor er tiden nu kommet til en officiel indvielse af Brønderslev Sundhedshus.

Huset har blandt andet til formål at sikre, at det bliver mere attraktivt for læger at slå sig ned i Nordjylland. Der er et behov for at tiltrække etablerede eller nyuddannede læger til området, for derigennem at sikre den fremtidige lægedækning.

Unikt fagligt fællesskab

Det er bestyrelsen for Brønderslev Sundhedshus I/S med formand og regionsrådsmedlem Mogens Nørgård (S) samt næstformand og byrådsmedlem Ole Jespersgaard (S) i spidsen, der inviterer alle interesserede til at komme til indvielsen fredag på Tolstrupvej 91.

Brønderslev Sundhedshus I/S er et fælles selskab som Region Nordjylland og Brønderslev Kommune har dannet til at varetage opgaven med at sikre den fremadrettede drift af det cirka 5.000 kvadratmeter store sundhedshus.

- Brønderslev Sundhedshus kommer til at understøtte mulighederne for at etablere et unikt fagligt fællesskab med udgangspunkt i et lokalefællesskab. Et af formålene ved et sådant fællesskab er, at det kan medvirke til at skabe et bedre samspil mellem de forskellige aktører på sundhedsområdet. Jeg er glad for, at se, at der er en interesse for at blive en del af huset og byder både kommune og øre-næse-hals-læge Henning Wolf velkommen i huset, siger Mogens Nørgård i en pressemeddelelse fra regionen.

Mød lejerne

Ved arrangementet vil der være taler ved blandt andre regionsrådsformand Ulla Astman og Brønderslev Kommunes borgmester Mikael Klitgaard. Det vil også være muligt at møde lejerne i huset, herunder repræsentanter fra Øre-næse-hals klinikken, samt medarbejdere fra Brønderslev Kommunes sundhedsafdeling.

- Det er glædeligt, at vi har kunnet få kommunens sundhedsafdeling ind i sundhedshuset, hvor der er skabt nye rammer for vores vigtige arbejde med sundhedsfremme, forebyggelse og genoptræning, siger Ole Jespersgaard (S), næstformand for bestyrelsen for Brønderslev Sundhedshus I/S og medlem af byrådet i Brønderslev Kommune.

Øre-næse-hals læge Henning Wolf har siden starten af april drevet klinik fra nye omgivelser i sundhedshuset.

– Vi har manglet mere plads, lys og arbejdsrum og det nye sundhedshus lever bestemt op til alle vores forventninger, siger Henning Wolf og fortsætter:

- Udover de flotte rammer giver huset også mulighed for samvirke på tværs af arbejdsenheder.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.