Sundhedshus klar to måneder før tid

Det nye sundhedshus i Pandrup, et af de mest intelligente huse nordenfjords, stod torsdag klar til brug.

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

PANDRUP:Onsdag middag blev gulvene fejet en sidste gang, og ruderne pudset så de skinnede om kap med solen i sommervarmen. Det nye sundhedshus i Pandrup var dermed klar til at blive overdraget til Region Nordjylland - to måneder før planlagt, og det blev det torsdag formiddag

- Vi er naturligvis stolte over at være færdige i så god tid, men vi er også stolte af det hus vi afleverer, siger Henrik Staun, der er medejer af Lund og Staun og projektleder på sundhedshuset.

Faktisk lovede han allerede ved rejsegildet i januar, at man var færdige inden sommerferien, hvilket lige holdt stik.

- Vi har bygget efter DGNB, som er nogle europæiske kvalitetskrav til bæredygtighed, tilgængelighed, socialhed og økonomi. Det har betydet, at vi har planlagt meget nøje med de forskellige underleverandører hvem der laver hvad hvornår. I starten synes de vist, at det var spild af tid at sidde halvanden dag og holde møde og lave ingenting, men det har helt sikkert sparet tid, forklarer Henrik Staun.

Intelligent hus

Og det er ikke et hvilket som helst hus borgerne i Pandrup-Kaas området kan se frem til at besøge, når de skal til læge.

- Jeg tør godt sige, at det er et af de mest intelligente huse nord for fjorden. Alle rum bliver kølet individuelt og automatiske persienner garanterer det optimale arbejdslys, siger Henrik Staun.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.