Sur, sur, sur ... kæmpe hveps flyt ind Første Land Art projekt i Rebild tager form i træer i Kgs. Tisted

11
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

KGS. TISTED: Skulptør og Land Art kunstner Jens Chr. Jensen fra Ikast var med på ideen om at lave Land Art i Rebild. Egentlig havde han en plan om at lave nogle kæmpe hvepsebo i træerne ved Skørping Skole, men skiftede mening, da han hørte, hvad folk havde gang i landsbyen Kgs. Tisted.

Her har borgerforening og menighedsråd skabt oaser for folk og fæ, og i den forbindelse var det nærliggende at tage de kæmpe store hvepse med, også dem, der er så store, at de kun summer i fantasien.

Jens Chr. Jensen har planlagt at supplere kæmpehvepseboet med lyd, så folk kan lytte til summen fra et rigtigt hvepsebo, når de går forbi.

Det største hvepsebo, der er lavet af ca. 1000 fyrrepinde, er sat op i et gammelt lindetræ på Gl. Elbjergvej, mens to mindre sidder i træer ved de to indfaldsveje til Kgs. Tisted.

Projektet realiseres for midler , som tidligere kulturkonsulent i Rebild Kommune, Arne Arildsen, har foræret byen plus tilskud fra Jutlander Banks Gavefond, Landsbyrådet og byens eget Projekt Oaser for Folk og Fæ.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.