Surt nederlag

Bedsteds volleyballdamer tabte knebent

Med nederlaget til gentofte skal cheftræner Flemming West og Bedsted volleyballdamer skal nu spille mod vinderen af 1. division om en plads i næste sæsons liga. Arkivfoto: Peter Mørk <i>Foto: Peter Mørk</i>

Med nederlaget til gentofte skal cheftræner Flemming West og Bedsted volleyballdamer skal nu spille mod vinderen af 1. division om en plads i næste sæsons liga. Arkivfoto: Peter Mørk Foto: Peter Mørk

BEDSTED:Efter et uhyre tæt opgør måtte Bedsted KFUM’s volleyballdamer lørdag se sig slået af Gentofte, og dermed slutter thyboerne på sidstepladsen i ligakvalifikationen.

Det betyder, at Bedsted skal møde vinderen af 1. division om en plads i næste sæsons liga. Med en sejr i lørdagens hjemmekamp kunne thyboerne ellers have overhalet Gentofte og fået en på papiret svagere modstander i de to altafgørende kampe.

Bedsted tabte kampen 3-1, men alle fire sæt var meget tætte. De tre første sæt sluttede med cifrene 25-23, og her vandt Gentofte de to første, mens værterne tog det tredje. Gæsterne vandt fjerde sæt med 25-22.

- Vi kunne lige så godt have vundet. Det var helt vildt ærgerligt. Vi har måske spillet bedre kampe, men vi spillede bedre, end vi har gjort, i en periode. Vi ville meget gerne have vundet den sidste kamp, selv om vi ikke havde været sikker på at slutte på næstsidstepladsen, da Gentofte mangler møde Aarhus, siger Bedsteds cheftræner Flemming West.

i dag, søndag, bliver det afgjort, om Bedsted skal møde Team Køge Talent eller DHG Odense, og efter holdenes første opgør kunne det tyde på, at det bliver sjællænderne, der på hjemmebane vandt 3-1.

- Vi tror stadig meget på det, fastslår Flemming West, hvis hold spiller den første af de to kampe mod 1. divisionsholdet på udebane.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.