Svær opgave for Keller

Pandrup-bokseren op mod erfaren brite

Torben Keller er klar til at gå dybt i kampen mod den erfarne brite. Arkivfoto: Hans Ravn

Torben Keller er klar til at gå dybt i kampen mod den erfarne brite. Arkivfoto: Hans Ravn

KOLDING:Den tidligere Pandrup-bokser Torben Keller kommer på en af karrierens største prøvelser, når han lørdag aften går i ringen ved Nordic Fight Night-stævnet i Kolding.

To andre modstandere har måttet melde forfald, og det har efterladt Keller med et møde med den erfarne brite Bradley Price på 32 år, der har hele 47 professionelle kampe med 34 sejre på cv’et.

- Han har nok nogle tricks i ærmet. Helt grøn er han i hvert fald ikke, konstaterer Torben Keller, der er ubesejrej hidtil i bar overkrop.

- Det er fedt at få en hård mtachning.

- For ham er det en mulighed for for alvor at få karrieren på ret køl igen, mens jeg har muligheden for at besejre et stort navn og virkelig tage et hop fremad, sige letmellemvægteren, der er sat til at gå i ringen i den sjette kamp under stævnet.

Torben Keller var ikke på plakaten ved seneste Sauerland-stævne i Frederikshavn på grund af en håndskade, men hånden er nu helet så meget, at han er optimistisk ved at gå i ringen igen.

- Det er klart, at den stadig ikke lyner 100 procent, men den er klar nok, og når man først går i ringen, så er det all-in, siger Torben Keller.

Hovedkampene ved stævnet er EU-titelbraget i letsværvægt mellem Sauerlands svensker Erik Skoglund og Mogens Palle-bokseren Lolenga Mock.

Og så er der danskermødet i weltervægt mellem Puriya Hadari og Kim Poulsen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.