Trafikulykker

Svært at se andre i vejkryds i Bangsbo

Borgere ønsker bedre oversigtsforhold i det farlige kryds

Jens Porsborg er med i Trafiksikkerhedsudvalget, som skal se på hvor farligt krydset er.

Jens Porsborg er med i Trafiksikkerhedsudvalget, som skal se på hvor farligt krydset er.

FREDERIKSHAVN: Vejkrydset Donbækvej og Bangsbovej er et farligt kryds, og kommunens Trafiksikkerhedsudvalg skal nu se på om man kan gøre krydset lettere at overskue. Trafiksikkerhedsudvalget rådgiver politikerne i Teknisk Udvalg, der så kan afsætte penge til at gøre et kryds mere sikkert.

Frederikshavn Kommune har fået flere henvendelser fra borgere, der har deres hest opstaldet på Frederikshavn Rideklub som ligger på Donbækvej. Borgerne oplyser at der er meget dårlige oversigtsforhold når de kommer til krydset ved Bangsbovej.
Når de holder på Donbækvej og skal over Bangsbovej er der ikke muligt at se om der kommer nogle biler nede fra Bangsbo Museet. og det bliver især farligt, når de kommer med hestetrailer, som gør at accelerationen bliver langsom samtidig med at køretøjet er langt.
Flere gang har de måtte bremse kraftigt, fordi de ikke kunne se, at der kom en bil kørende.

Vigepligt ændres i Vangen

Teknisk Udvalg havde også krydset Øksnebjerg-Industrivej på dagsordenen. Her er det også svært at danne sig et godt overblik ikkemindst over fodgængerne.

Man besluttede at fjerne det eksisterende fodgængerfelt og at vende vigepligten i krydset. Det betyder, at bilister. der kører på Industrivej fremover skal holde tilbage for den trafik der kommer fra transportscentret og Øksnebjergvej.
Fodgængerne henvises i stedet til at benytte det blå cykelfelt på sydsiden af krydset.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.