Svanen har fået løvefødder

Midtbyapoteket ligger ny på Nytorv

3
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

AALBORG:Budolfis klokker ringede det gamle år ud over den indre by, og da det sidste klokkeslag havde klinget af var det med et farvel til året, der er gået. Men ikke kun til den korte historiske periode - også til de utroligt mange år med apoteksdrift i såvel Jens Bangs Stenhus som i Løve Apotekets lokaler i Algade.

Begge midtbyapoteker smeltede sammen over nytåret og genopstod som Løve Apoteket på Nytorv i de lokaler, der tidligere rummede modetøj fra Møller - og nu skal de faste apotekskunder, så finde vej til de nye lokaler.

Det er gået smertefrit, selv om apoteker Finn Ossian og hans 27 mand store stab har haft travlt med at flytte over og indrette på de relativt få arbejdsdage, der var op til åbningen i sidste uge.

Beslutningen om at flytte indholdet af de to apoteker over i et nyt Løve Apotek på Nytorv hænger blandt andet sammen med, at der her var ledige og egnede lokaler, da dametøjsforretningen Møller er lukket.

Men flytningen har alligevel krævet en større ombygning, for medicin og tøj er ikke helt det samme.

- Det meste er bygget fundamentalt om. Så der er både nyt gulv og nyt loft, og ovenpå - hvor det hele før var ét stort rum - har vi nu fået to kontorer, et elevrum og et omklædningsrum med badeværelse og toiletter, forklarede Marian Ossian.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.