Svigerforældre flyver til Thailand

Roland og Inger Nielsen glæder sig til at holde jul med Suthida og Im

Inger og Roland Nielsen ser frem til at holde juleferie i Thailand. Foto: Kim Dahl Hansen <i>Bent Bach</i>

Inger og Roland Nielsen ser frem til at holde juleferie i Thailand. Foto: Kim Dahl Hansen Bent Bach

AABYBRO:Parrets lille rækkehus summer af aktivitet, inden flyet mod Thailand, Suthida og lille Im afgår. Roland og Inger Nielsen skal ned at fejre både jul og fødselsdag sammen, så stemningen er lidt hektisk. Gaverne er væltet ind i en sådan grad, at der nærmet ikke er plads til andet i deres kufferter.

- Det er vist godt, vi kun skal have shorts og kortærmede skjorter med, konstaterer Inger Nielsen med et lille kluk og sender tankerne mod Thailand, hvor hendes allerkæreste befinder sig frem til 3. januar, hvor de har fået lov til at vende næsen mod Danmark igen.

Inger og Roland skal skal på juleferie i Thailand. De skal bo i et område, der hedder Koh Chang, har de fået at vide, mere ved Inger Nielsen ikke, lige nu. Hun glæder sig bare, så hjertet næsten springer et par slag over:

- Vi glæder os usigeligt meget. Det bliver fantastisk dejligt at se dem efter så lang tid. Vi to gamle glæder os også til at komme ned og slappe lidt af, udtaler Inger Nielsen.

Jesus har som bekendt fødselsdag 24. december. Im har fødselsdag lidt før, nemlig 14. december, hvor hun fylder otte år. Hun ringede for fem minutter siden for at høre om, farmor nu havde husket at købe gaver til hende. Inger Nielsen kunne ikke lade være med at drille:

- Jeg sagde, at det havde jeg ikke fået gjort endnu, siger Inger Nielsen med et stort smil og sender tankerne på alle de gaver, der ligger klar til at blive pakket op af Im. Hun kan ikke afsløre, hvad det er, hvis nu Im skulle få nys om det.

Inger Nielsen havde også selv fødselsdag i søndags. Hun blev 72 år. Im ringede hjem og sang fødselsdagssang for hende. Hun tænker meget på sine danske bedsteforældre:

- Hun sidder og kigger ud på flyverne og siger, at nu kommer farmor og farfar i morgen, siger Inger Nielsen.

Suthida og Im flyver til Danmark 3. januar, men måske vil farmor og farfar lige snuppe en lidt længere ferie.

- Det har været en hård tid. Vi er ikke vant til alt det ræs, så måske bliver vi i Thailand lidt længere, siger Inger Nielsen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.