Svindel med forsikring afsløret af fotos

Datterens telefonnummer blev i mobil, der var meldt stjålet

Arkivfoto <i>Foto: Torben Hansen</i>

Arkivfoto Foto: Torben Hansen

AALBORG:En 46-årig mand fra Nørresundby forsøgte at snyde sit forsikringsselskab for 20.000 kroner, men det mislykkedes og endte i stedet med en dom i byretten i Aalborg på 40 dages fængsel for forsøg på bedrageri, oplyser anklager Lotte Nielsen.

Det var 11. september 2012, at manden meldte til sit forsikringsselskab, at der fra hans bopæl var stjålet 30 parfumer, som han havde til at stå til pynt, samt en iPhone 4S mobiltelefon til en samlet værdi af 20.000 kroner.

Forsikringsselskabet bad om at se fotos af de stjålne effekter og fik dem tilsendt.

Fotos taget efter tyveriet

Men forsikringsselskabet kunne se, at billederne først var taget 5. oktober - altså efter tyveriet fra den 46-åriges bolig.

Derfor blev sagen meldt til politiet.

I retten nægtede manden bedrageriet og forklarede, at han godt nok havde taget billedet efter tyveriet, men det var et billede af et gammelt billede, som lå på en computer. Han havde dog hverken computer eller de originale billeder længere.

Datterens telefonnummer fortsatte

Ydermere blev datterens simkort ved med at sidde i den stjålne telefon, og cirka et halvt år senere, blev der sat et nyt simkort i den stjålne telefon, men det havde også datterens telefonnummer.

Manden er tidligere dømt for forsikringssvindel og modtog dommen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.