Svinkløv Badehotel genopstår

Allerede i foråret 2018 kan gæsterne igen tjekke ind på det berømte hotel i klitten

Dorte Geertsen
Louise og Kenneth Hansen (tv) fortsætter som forpagtere. Foto: Michael Koch
Aalborg 3. oktober 2016 12:50 - Opdateret 4. oktober 2016 07:47

NORDJYLLAND: Mellem påske og pinse 2018 åbner det nye Svinkløv Badehotel for gæsterne. Det besluttede en enig bestyrelse for fonden bag Svinkløv Badehotel.

- Vi har evnen, viljen og økonomien til at genopføre hotellet, men det er en ambitiøs tidsplan, sagde fondens formand Sten Royberg.

Det unge værtspar Louise og Kenneth Hansen, der var i gang med deres første sæson, da hotellet brændte ned for en uge siden, fortsætter som forpagtere.

- Det har været en meget turbulent tid. Vi har mistet noget, der fyldte meget i vores hjerter, sagde en synligt påvirket Kenneth Hansen.

Der har været kritik af den manglende sikkerhed på hotellet fra gæsters side, men det preller af på bestyrelsesformanden.

- Vi havde de tilladelser, som et badehotel fra 1925 skal have, siger Steen Royberg.

Dorte Geertsen

Han havde ingen kommentarer til om badehotellet burde have været bedre sikret end loven kræver.

Svinkløv Badehotel ligger inden for kystbeskyttelseslinjen. Derfor skal Kystdirektoratet give dispensation til genopbygningen, men det bliver formentlig ikke noget problem, siger fondens administrator, advokat Morten Jensen.

- I det omfang, byggeriet kommer til at ligne det gamle, er der allerede positive tilkendegivelser fra direktoratet, siger han.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...