Sydhavn giver mange klik

Havnegruppens hjemmeside www.thistedsydhavn.dk har mange besøgende

Arkivfoto: Diana Holm <i>diana.holm@nordjyske.dk</i>

Arkivfoto: Diana Holm diana.holm@nordjyske.dk

THISTED:- Tallene viser med al tydelighed, at et kæmpe stort flertal ikke ønsker kommunens forslag til lokalplan for Sydhavnen gennemført. Derfor er det svært at gætte på, hvad der skal til for at overbevise teknisk udvalg og politikerne.

Leif Pallesen fra den såkaldte ”Havnegruppe”, som er aktiv i debatten om fremtiden for de attraktive arealer på Sydhavnen i Thisted har med afsæt i gruppens hjemmeside www.thistedsydhavn.dk gjort en foreløbig status på debatten om forslaget til lokalplan og på holdningerne til forslaget.

På hjemmesiden er der mulighed for at komme med tilkendegivelser for eller imod lokalplanforslaget, og 14. marts havde 13 personer udtrykt støtte til forslaget, der åbner mulighed for boligbyggeri på Sydhavnen, mens 775 siger nej tak.

- Det viser tydeligt, at kommunens borgere ikke ønsker boliger, men noget, der giver liv for alle, konstaterer Leif Pallesen.

Hjemmesiden, der åbnede i januar, er indtil videre besøgt af 7.800 interesserede.

- Den er indrettet, så man kun registreres en gang i døgnet, uanset hvor mange gange man klikker ind på siden, siger Leif Pallesen. Siden er åben for afstemning for og imod lokalplanforslaget frem til, sagen skal afgøres i byrådet. Den dag vil havnegruppen aflevere samtlige tilkendegivelser for og imod forslaget.

Det er ikke kun hjemmesiden, der bruges til at udtrykke holdninger om forslaget. Leif Pallesen oplyser, at der har været op mod 40 læserbreve i Thisted Dagblad mod lokalplanen og et for, ligesom tre offentlige møder alle har vist modstand mod forslaget.

- Bliver lokalplanen vedtaget og gennemført, kan man forledes til at tro på rygterne om, at udvalget havde politisk opbakning til planen før, den blev sendt i høring, mener han.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.