Synshal ordner ejerskifte lokalt

Slut med at køre længere væk for at ordne papirarbejdet

Niels Nygaard, Skagen Bilsyn, har siden juli været godkendt som nummerpladeoperatør, så registreringsarbejde nu kan ordnes lokalt. Foto: Kurt Bering <i>Kurt Bering</i>

Niels Nygaard, Skagen Bilsyn, har siden juli været godkendt som nummerpladeoperatør, så registreringsarbejde nu kan ordnes lokalt. Foto: Kurt Bering Kurt Bering

SKAGEN:Siden sommeren 2012 har Skagen Bilsyn været godkendt som nummerpladeoperatør. Det betyder, at man lokalt kan ordne alt der har med registrering, ejerskifte og nummerplader at gøre.

Tidligere skulle skagboerne køre til Hjørring, men det er nedlagt nu.

- Efter nogle indkøringsvanskeligheder i begyndelsen fungerer det nu optimalt. Vi kan ordne det elektronisk her i synshallen, også sager der ikke har med biler at gøre. Skal du for eksempel skifte ejer på en knallert, kan det ordnes her også, forklarer indehaver af Skagen Bilsyn Niels Nygaard.

Siden han blev godkendt i juli har der da også været god efterspørgsel fra kunderne.

- Jeg har haft meget at lave, vel nok fem-ti ekspeditioner om dagen angående registrerings-delen. Reaktionen fra kunderne har meget forståeligt været, at det er skønt at kunne ordne det lokalt, forklarer han.

Skagboerne slipper altså for at køre en længere tur for at ordne papirarbejdet med befordringsmidlet. Det nærmeste sted samme muligheder tilbydes er i Frederikshavn, men Niels Nygaard servicerer ikke blot skagboer.

Hver måned, den første mandag og tirsdag, er han nemlig på Læsø, hvor han dels udfører bilsyn, men også tilbyder registreringsdelen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.