Syvende DM på stribe til Frederik Jensen

Pandrup-bokseren suveræn trods ny vægtklasse

Frederik Lundgaard Jensen fik sin syvende DM-triumf på stribe. Arkivfoto: Henrik Louis

Frederik Lundgaard Jensen fik sin syvende DM-triumf på stribe. Arkivfoto: Henrik Louis

ESBJERG:Pandrup-bokseren Frederik Lundgaard Jensen fortsætter med at være helt igennem suveræn i de danske amatørrækker.

Søndag sikrede han sig sit syvende danske mesterskab på stribe, da han uden de store problemer besejrede Michael Moberg fra BK Rollo i finalen.

Frederik Jensen har i denne sæson taget springet fra bantamvægt og op ni letvægt efter den mislykkede kvalifikation til OL i Rio de Janeiro, men alligevel kom han ikke i problemer over weekendens to kampe.

- Han boksede langt bedre i finalen, end han gjorde i semifinalen. I finalen holdt han sig på afstand og kom godt ind med sine serier. Han har haft en meget lang pause efter forsøget på at kvalificere sig til OL, og det var nemt at se i semifinalen. Men han var hurtig til at finde sig selv og boksede godt i finalen, siger bestyrelsesmedlem i Pandrup Bokseklub, Kasper Bruun.

Klubben havde også supersværvægteren Kasper Bertelsen med ved stævnet, men han tabte med dommerstemmerne 2-1 i semifinalen til Emil Petersen fra BK Tårnet 74.

AK Jyden fra Aalborg havde Sune Krogh med ved stævnet i den fuldt besatte weltervægtsklasse, men trods god boksning endte ham som taber af finalen til Tor Nordahl fra CIK.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.