Syvsten-danser til VM i Standard

Første tur udenlands for to unge - sammen skal de repræsentere Danmark

Marianne Dyhrberg Cornett
Mathias Nyborg fra Syvsten skal - sammen med sin sjællandske dansepartner, Malou Dyrekær Matthiesen - repræsentere Danmark til VM i standard dans. Privatfoto.
Syvsten 21. september 2015 13:33

SYVSTEN: Mathias Nyborg fra Syvsten skal - sammen med sin sjællandske dansepartner, Malou Dyrekær Matthiesen - repræsentere Danmark til VM i standard dans.

VM afholdes i Chisinau i Republikken Moldova i Østeuropa. Her stiller de to bedste par fra deltagerlandene i aldersklassen 14-15 år op. De to unge dansere er hhv. 14 og 13 år - altså forholdsvis unge. Det er første gang de skal rejse gennem Europa for at komme til turnering.

Verdensmesterskabet afholdes i weekenden i uge 41 - lige før skolernes efterårsferie. Inden da skruer de to dansere en anelse op for træningen, så de føler sig helt klar til at danse de fem standard danse: Engelsk Vals, Tango, Wiener Vals, Slowfox og Quickstep. De to har danset sammen i to år og deltager i turneringer året rundt inden for Danmarks grænser. I udlandet har parret deltaget i turneringer i Sverige, Tyskland og Tjekkiet.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...