Tårs samler sig om hal som kraftcenter

Borgermøde i Tårshallen viser stor opbakning til at yde en frivillig indsats som lokalt bidrag til for at forny og udvikle faciliteterne i og ved hallen

Der vil også være håndboldskole og Dana Cup gæster i år  gæster i sommerferien, men derefter skal det nedslidte gulv brækkes op som det første projekt for hallen i selveje. Arkivfoto: Henrik Louis

Der vil også være håndboldskole og Dana Cup gæster i år gæster i sommerferien, men derefter skal det nedslidte gulv brækkes op som det første projekt for hallen i selveje. Arkivfoto: Henrik Louis

TÅRS:På et borgermøde i Tårshallen var der entydig opbakning til at gå videre med projektet for hallen og dens omgivelser, som blandt andet indebærer, at der skal rejses 2,5 millioner kroner til en renovering og genåbning af svømmesalen i halbygningen.

Langt over 100 borgere viste deres synlige interesse for projektet ved at sidde indenfor på tilskuer rækkerne mens solen bagede udenfor.

Den 1. juli 2014 overgår den kommunale hal til selveje, og allerede ugen efter at deltagere ved Dana Cup har forladt hallen, skal gulvet i den den store sal brækkes op for at der kan blive lagt nyt gulv.

På mødet blev arbejdsgruppen bag projektet spurgt, om det er nødvenligt.

- Gulvet har lagt i hallen siden 1972 og er ifølge en undersøgelse kommunen har lavet nedslidt. Der følger en million kroner med overtagelsen af hallen til at få nyt gulv lagt på, svarede Flemming Jensen, formand for Foreningen Tårshallen.

Den er også i gang med processen at få ansat en ny halinspektør.

Næste del af projektet er at rejse 2,5 millioner kroner til at renovere den tomme svømmesal i halbygningen og målet er at der er vand i bassinet ved skoleårets start om et år.

Fundraising, folkeaktier og frivilliges arbejdsindsats samt eventuelt et lån skal bidrage til at skabe den nødvendige anlægskapital, og de virkemidler vil en arbejdsgruppe gå videre med efter borgermødet.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.