Talenter springer fra

Brønderslev Gymnastikforening behøver bedre springfaciliteter

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

BRØNDERSLEV:I Brønderslev Gymnastikforening har klubbens formand, Annemette Kirkskov, et stort ønske for det nye år.

- Hvis ikke vi skal miste endnu flere af de største talenter gymnaster i klubben, er det tvingende nødvendigt, at vi får bedre faciliteter til vores springgymnaster.

Da Brønderslev Hallen blev udbygget med en Hal 2 for et par år siden var gymnastikforeningen stillet i udsigt, at der blev etableret en springgrav i hallen, men det blev aldrig ført ud i livet.

- Derfor har vi udelukkende Nordjyllands Idrætshøjskoles springgrav til rådighed, men desværre er salen for lille, og det giver ikke tilløbet optimale muligheder, siger Annemette Kirkskov.

Dermed er gymnastikforeningens talenter afskåret fra at blive rigtig gode, og det har fået flere af de bedste til at søge til andre klubber.

- Og så er vi hurtigt inde i en ond cirkel, som også betyder et farvel til de bedste instruktører, fordi vilkårene ikke er gode nok.

Lys forude

Gymnastikforeningens formand ser dog et lys forude, da Kultur- og Fritidssamvirket i Brønderslev støtter op om bedre faciliteter til klubben.

- Og på Nordjyllands Idrætshøjskole ser man også gerne en forbedring af forholdene for de studerende på fitness-linjen, ligesom de naturligvis helst ser, at gymnastikforeningen fortsætter på stedet, da vi indbringer en pæn lejeindtægt til højskolen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.