Talenter ved bordet

BI Bordtennis har fået gang i ungdomsafdelingen

Bjarke Krog på blot 10 år er et stort talent på BI’s drengedivisionshold.Foto: Henrik Louis

Bjarke Krog på blot 10 år er et stort talent på BI’s drengedivisionshold.Foto: Henrik Louis

Galleri - Tryk og se alle billederne.

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

BRØNDERSLEV:Et unikt samarbejde på ungdomssiden med B75 Hirtshals skal sende BI Bordtennis frem mod den status i toppen af dansk bordtennis, som klubben havde for nogle år siden.

B75 Hirtshals har via et samarbejde med et universitet i Kina fået et fantastisk netværk i den store nation, hvor bordtennis er nationalsport, og det har resulteret i adskillige træningslejre med kinesisk deltagelse samt ikke mindst tilstedeværelsen af tre kinesiske trænere, som både B75 Hirtshals og BI Bordtennis nyder rigtig godt af.
- Det tager mange år igen at bygge en eliteafdeling op, men i denne sæson har vi i hvert fald lagt grundstenen ved for første gang i 25 år at have et hold med i drengedivisionen, der tæller de otte bedste klubber i Jylland/Fyn, fortæller Christian Andersen, der er leder og træner i ungdomsafdelingen og med i bestyrelsen i bordtennisafdelingen i BI.
Tolv timer om ugen træner de bedste ungdomsspillere i klubben under en kinesisk kapacitet, og det er stærkt medvirkende til, at nordjysk ungdomsbordtennis både i BI og B75 har fået et løft.
Klubben i Hirtshals er således med i juniordivision vest med hele to hold, hvilket vidner om en utrolig stærk årgang.

Drengene på BI’s divisionshold er til og med 14 år, og truppen er på syv-otte drenge, som er blandt der allerbedste i Jylland.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.