Dronninglund

Tandlæger i nye omgivelser

Bedre pladsforhold på ny klinik

Tandlægerne Claus Løwig Nordentoft, Julie Hørup Nilsson og Anders Bach Lindholt-Jensen i receptionen i den nye tandlægeklinik.	 Foto: Jørgen Ingvardsen

Tandlægerne Claus Løwig Nordentoft, Julie Hørup Nilsson og Anders Bach Lindholt-Jensen i receptionen i den nye tandlægeklinik. Foto: Jørgen Ingvardsen

DRONNINGLUND:- Vi glæder os bare så meget, udbrød tandlæge Julie Hørup Nilsson, da hun forleden sammen med kollegaerne Claus Løwig Nordentoft og Anders Bach Lindholt-Jensen kiggede indenfor i de nye lokaler i nybyggeriet på Smedegade i Dronninglund, der fremover skal rumme tandlægeklinikken.

Den har i mange år ligget på Stationsvej, men flytter den 16. juni ind i de nye lokaler over Fakta-butikken og lige over for SuperBrugsen midt i Dronninglund.

Lokalerne er ved at være færdige. Der mangler bare nogle småting som eksempelvis lamper.

- Vi får mere plads her, og det har vi længe ønsket, fortalte Anders Bach.

- Venteværelset bliver en del større, og det betyder bl.a., at patienterne, når de ankommer, kan tale mere i fred og ro i receptionen, uden at alle øvrige i ventelokalet nødvendigvis kan høre det hele. Det bliver godt, fortalte han, mens han viste rundt i de mange lokaler. Overalt er der lyst og venligt, og kun en enkelt håndværker i den anden ende af bygningen med en boremaskine ledte et øjeblik tankerne hen på, at det er en tandlægeklinik med alle de lyde og lugte, der nu engang hører til et sådant sted.

- Vi har arbejdet meget på, at stedet her bliver venligt og rart. Vi skulle således kunne undgå den normale lugt i en tandlægeklinik, da luften udskiftes fire gange i timen, ligesom lydisoleringen også er helt i top, sagde tandlægen, der også kunne love, at man som kunde i Fakta absolut ikke ville kunne høre lyden af et tandlægebor!

Den nye klinik kommer til at rumme alt det, der hører til i en moderne tandlægeklinik.

- Det er nu ikke fordi, der sker så meget nyt i forhold til det, vi har på Stationsvej. Vi får dog et stort rum med en ny røntgenmaskine, hvor vi i stedet for bare at tage et billede af en enkelt tand, nu kan taget et billede af hele tandsættet. Det er noget, der især har betydning, når der arbejdes med implantater, fortalte tandlæge Anders Bach.

Tandlægeklinikken i Dronninglund er den største i hele Østvendsyssel. Foruden de tre nævnte tandlæger, der sammen ejer klinikken, er der tilknyttet to tandlæger, to tandplejere, en tandtekniker samt flere klinikassistenter.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.