Telefirma er klar til at åbne

Nyt firma slår sig ned på landet.

42-årige Irving Nielsen, der bor ved Aasted, har netop startet firmaet Telemaster, der skal rådgive om telefon- og internetabonnementer. ?Foto: Peter Broen <i>Peter Broen</i>

42-årige Irving Nielsen, der bor ved Aasted, har netop startet firmaet Telemaster, der skal rådgive om telefon- og internetabonnementer. ?Foto: Peter Broen Peter Broen

AASTED:Det kan være svært at finde den billigste vej gennem den skov af forskellige telefon-abonnementer, som man i dag kan tage stilling til.

- Det er simpelthen en jungle, og man er hele tiden nødt til at sætte sig ind i nye ting, fortæller 42-årige Irving Nielsen, der har en længere baggrund indenfor telebranchen.

Irving Nielsen har netop oprettet et firma - på hjemmesiden www.telemaster.dk - som skal hjælpe både firmaer og private forbrugere med at finde frem til den billigste løsning.

- Det foregår på den måde, at jeg gennemgår folks regning, og så ser jeg på, om man kan finde de samme produkter til billigere penge, forklarer Irving Nielsen.

- Oftest så handler det om at finde ud af, hvilke telefonvaner folk har. Og så prøver jeg så at finde et abonnement, hvor vi gør deres vaner billigere.

Irving Nielsen vil gratis gennemgå forbrugerne telefonregninger, men hvis han finder et billigere telefonabonnement, så tager han 195 kroner for at sørge for at skifte abonnement for kunderne.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.