Terapi for krop og sjæl

Nyt tilbud om flere slags terapi åbner i Brønderslev

Anja Merrild åbner Merrild Hus, hvor hun tilbyder terapi for krop og sjæl. Åbningsreceptionen er 21. april. Foto: Grete Dahl

Anja Merrild åbner Merrild Hus, hvor hun tilbyder terapi for krop og sjæl. Åbningsreceptionen er 21. april. Foto: Grete Dahl

BRØNDERSLEV:Merrild Hus i Brønderslev åbner nu med tilbud om terapi for krop og sjæl.

Anja Merrild er ejer af Merrild Hus, der har adresse i Bredgade 211, og hun er klar til åbningsreception søndag 21. april fra klokken 13 til 17.

- Merrild Hus bliver Nordjyllands center, hvor der tilbydes hypnoterapi, mindfulness og healing, oplyser Anja Merrild.

- Hypnoterapi er en terapeutisk behandlingsform, hvor klienten bringes i hypnose, som er en behagelig afslappet bevidsthedstilstand, hvor vi sammen arbejder med underbevidstheden, forklarer Anja Merrild og tilføjer, at hypnoterapi er effektiv til blandt andet stress, depression, angst, traumer, sorg, mindske smerter, søvnløshed, selvtillid, fornyet energi, problemer i parforhold, at ”slippe” følelser og oplevelser, jalousi, personlig udvikling, allergi og motivation.

Merrild Hus har ligeledes holdundervisning med mindful hypnoterapi for særligt sensitive børn.

- Mange forældre oplever, at de har et særligt sensitivt barn, som ikke trives i for eksempel børnehaven eller skolen, og ikke ved hvad de skal stille op, for at ændre barnets dårlige mønstre, tilføjer Anja Merrild og forklarer at forældrene kan opleve, at barnet ikke er glad, går ind i sig selv, sover dårligt, måske er blevet aggressiv i skolen - at det trives hjemme, bare ikke ude.

Dette tilbud er for børn fra fire-års alderen

- Merrild Hus har udviklet et specielt program for særligt sensitive børn, da det er vores overbevisning, at de ikke bliver forstået og set som særligt sensitive børn, hvilket er så vigtigt for at kunne hjælpe disse børn. Alle børn har ret til at være glade.

Anja Merrild tilbyder også mindful hypnoterapi for cancerpatienter, hvor målet er at opbygge fornyet livsenergi, smertelindring, mindre stress og bedre søvn.

Et mindfulness kursus for langtidsledige, er også et tilbud i Merrild Hus, og her er målet for kusisterne, at opnå mindre stress, få fornyet energi samt selvtillid.

Læs mere på www.merrildhus.dk

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.