Floorball

Tex tilbage i Hot Shots

Henrik Dahl Nielsen - også kendt som Tex - vender tilbage som Team Manager for BFC Vendsyssel Hot Shots.

Henrik Dahl Nielsen - også kendt som Tex - vender tilbage som Team Manager for BFC Vendsyssel Hot Shots.

BRØNDERSLEV:Henrik Dahl Nielsen, bedre kendt som Tex, vender tilbage til BFC Vendsyssel Hot Shots efter et sabbatår. Og hans tilbagevenden skyldes ikke mindst hans tidligere tætte og gode samarbejde med klubbens nye cheftræner, Kim Olesen.

- Da jeg erfarede at Kim vendte tilbage som træner for klubbens elitehold, overvejede jeg straks om jeg ikke også skulle lave et comeback. Efter en snak med Kim om bl.a. hans fremtidsvisioner og mål med holdet, var jeg ikke i tvivl - det måtte jeg være en del af, siger Tex og fortsætter:

- Kim er en meget seriøs træner som bl.a. godt tør melde klart ud om hvad målsætningen er for den kommende sæson, også selv om vi bor i Janteland.

Klubbens formand Jeppe Bisgaard er også glad for at Tex vender tilbage.

- Vi byder naturligvis Tex tilbage på holdet, siger Jeppe Bisgaard, og fortsætter:

- Tex valgte selv at trække sig for et år siden, men vi har brug for alle gode kræfter når vi skal opnå de mål vi har sat os og derfor håber vi også, at andre af vores tidligere gode medhjælpere får lyst til at give en hånd med i fremtiden

Tex’s opgaver omkring holdet bliver blandt andet info til presse, sponsorer og fansene, samt planlægning af sæsonen sammen med træner og klubbens formand. I den forbindelse vil der blive trukket på hans store kontaktnet i bl.a. Sverige.

Henrik får titel af ”Team Manager” med direkte reference til træner Kim Olesen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst