Thisted

TFC dukket i de døende minutter

Nedturen fortsætter for Thisted FC’s førstehold, der heller ikke i andet forsøg mod Nykøbing formåede at få point

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Bo Zinck og Henning Pedersen så hovedrystende til fra sidelinjen og forstod ikke, hvad der gik galt efter pausen ved stillingen 1-0.Arkivfoto: Lars Pauli

NYKØBING FALSTER: Anden gang blev ikke lykkens gang for Thisted FC. Nykøbing FC overtog teten i anden halvleg og vandt kampen på to dødbolde, og dermed har Thisted FC stadig kun efterårets 10 point på kontoen og er faldet ned på rækkens syvendeplads.

På en svær udebane kom de grønblusede TFC’ere på banen og satte sig på kampen. Dominansen i første halvleg udmøntede sig da også i en enkelt scoring.

Lynhurtige Babajide David spillede en rigtig god aflevering i dybden bag Nykøbings bagkæde, og her kom Sonny Jakobsen løbende og kunne listigt prikke bolden forbi Nykøbings chanceløse målmand.

- Vi skulle have ført mere end 1-0 ved pausen. Så havde det set anderledes ud, siger Thisted FC’s cheftræner Bo Zinck.

En helt anden kamp

- Alt, der kunne gå galt i anden halvleg, gik galt. Det var helt sindssygt. Indstillingen var helt forkert, vi kunne ikke ramme hinanden, og vi lignede virkelig røven af fjerde division, siger den hovedrystende cheftræner.

Først var det tidligere superligaspiller Anders Due, der på et frispark, som blev rettet af i muren og snød Mads Søndergaard, udlignede til 1-1, og for at det ikke skulle være nok, snuppede Nykøbing FC også kampens fulde udbytte, da et hjørnespark sejlede helt ind i det lille felt, hvor et sovende TFC-forsvar så passivt til, da Anders Hansen scorede til 2-1. Igen blev det en katastrofal anden halvleg, der blev afgørende for kampens udfald

- Jeg kan simpelthen ikke fatte det. Det eneste, der er sket, er, at vi har været ude i omklædningsrummet. Vi er simpelthen nødt til at tage os sammen og forstå, at en fodboldkamp varer 90 minutter. Det går ikke at tro, at en pauseføring på 1-0 og et overtag i kampen er nok til at vinde uden problemer, for det er det bare ikke i den her række, siger en skuffet Bo Zinck.