TFC haltede efter stærke midtjyder

Thisted FC’s divisionsreserver kæmpede for en sejr, men den sidste scoring rakte kun til ét point

Mathias Lykke
Den dobbelte målscorer Yves kæmpede i en hovedstødsduel med en Ikast-spiller, mens Rasmus Olesen (t.h) var klar på at snuppe nedfaldsbolden. Foto: Peter Mørk
Thisted 18. september 2016 18:19

THISTED: De unge talenter hos Thisted FC’s divisionsreserver snuppede til sidst det ene point, da kampen mod Ikast sluttede 3-3.

Thyboerne fik en rigtig hård start på kampen. Netop som det så ud som om, at Thisted FC skulle score til 1-0, vinkede linjedommeren for offside, og Ikast skyndte sig at løbe direkte ned i den anden ende og bringe sig foran. Det blev også 2-0 til Ikast på en friløber, og det var mangel på hjemmeholdets rutine, der satte det i scene for Ikast.

- Det var vores egen skyld. Vi skulle have spillet mere afklaret, for vi stod lidt skævt i forsvaret og gav dem nogle omstillingsmuligheder, fortæller Mickey Berg.

Hurtig reducering

Sebastian Blomqvist bragte Thisted FC ind i kampen med sin reducering efter klumpspil og en flad inderside i det lange hjørne, og det var afgørende for kampen.

- Det var utrolig vigtigt at få en reducering så hurtigt. Det var afgørende for, at vi havde troen på at kunne komme tilbage i kampen, siger TFC-træneren.

Det blev fulgt op af en udligning lige efter pausen, og selvom TFC pressede hårdt på for at komme foran, var det midtjyderne, der bragte sig foran efter en dødbold.

Derfor var det "kun" det ene point, som Yves sikrede med sin udligning efter 86 minutter.

- Man kan vel ikke andet end at være tilfreds med det ene point, når man er bagud to gange, konkluderer TFC-træneren.

Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...