TFC mister keeper

Hverken TFC eller Kristian Kirk ved, hvad fremtiden bringer

Kristian Kirk forlader Thisted FC efter sæsonens sidste kamp lørdag, for at flytte sammen med sin kæreste bosiddende på Fyn. Arkivfoto: Peter Mørk <i>Foto: Peter Mørk</i>

Kristian Kirk forlader Thisted FC efter sæsonens sidste kamp lørdag, for at flytte sammen med sin kæreste bosiddende på Fyn. Arkivfoto: Peter Mørk Foto: Peter Mørk

THISTED:Thisteddrengen Kristian Kirk skifter for anden gang i karrieren væk fra Thisted FC, når sæsonen er ovre.

- Det er markant sværere den her gang, siger Kristian Kirk. TFC’eren rykker teltpælene op og flytter ned til sin kæreste på Fyn, hvor han også skal fortsætte sit filosofistudium på universitetet.

Målmanden har på nuværende tidspunkt ikke nogle tilbud på hånden, men skiftet til det ukendte skyldes bestemt ikke utilfredshed.

- Det har været overraskende dejligt at vende hjem, fortæller Kirk om det halvandet år, han i denne omgang har tilbragt i 2. divisionsklubben, og lægger vægt på, at tiden i TFC har givet ham lysten til fodbold tilbage, hvilket især skyldes mentaliteten i Thy og omkring holdet.

- Jeg tror da, at det vil være svært at finde, siger Kirk derfor om mulighederne for at finde en ny klub, hvor han vil være lige så glad for fodbolden, men understreger dog, at han gerne vil spille videre på divisionsplan på Fyn.

Kirk er ikke den eneste, der har været glad for samarbejdet, understreger Thisted FC’s cheftræner Peter ”Snak” Christensen.

- Selvfølgelig kommer vi til at savne ham. Han er jo en TFC’er, så det er lidt træls, siger ”Snak” Christensen og roser Kirks betydning både på og udenfor banen.

Thisted FC står nu med en målmand mindre, og selvom cheftræneren for TFC ikke vil hente hvad som helst ind som erstatning, skal førsteholdstruppen bruge en målmand.

- Vi kigger os lidt omkring. Der kommer en her onsdag, fortæller ”Snak” Christensen, der ikke vil afvise, at den nuværende unge andenmålmand Simon Gasberg vil få chancen som førstemålmand, og at en ny keeper så skal agere andenmålmand, såfremt TFC ikke finder en målmand, som klubben er sikre på vil forstærke holdet.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.