TFC’s tre gyldne minutter

Thisted FC sikrede sig en storsejr på 4-1 over Kolding i kampens sidste minutter

Mickey Berg var manden bag TFC’s forløsende mål til 2-1 efter 85 minutter. <i>Foto: Peter Mørk</i>

Mickey Berg var manden bag TFC’s forløsende mål til 2-1 efter 85 minutter. Foto: Peter Mørk

THISTED:Der var spænding til det sidste trods de voldsomme målcifre, da Thisted FC besejrede oprykkerne fra Kolding med 4-1 i lørdagens 2. divisionskamp på Sparekassen Thy Arena.

Intensiteten var høj fra start, hvor TFC lagde et massivt pres mod Kolding-spillerne, og dette gav pote allerede efter fire minutters spil, da Isaac Oliseh bragte hjemmeholdet i front med 1-0. Trods komplet dominans i de første 45 minutter lykkedes det alligevel for gæsterne at få bragt balance i regnskabet efter en halv times spil, og 1-1 var også stillingen, da kampuret havde rundet 84 minutter. Minuttet efter lå bolden pludselig for fødderne af Mickey Berg foran målet, og så kunne han sparke målfesten i gang i Thy med scoringen til 2-1.

Kolding satsede for første gang offensivt, og dette gav tre minutter før tid plads til en lang friløber til Patrick Bro i højre side, der sparkede bolden let forbi sønderjydernes målmand til 3-1, og minuttet efter var Koldings kollaps en realitet, da Mikkel Agger uden problemer placerede bolden i et tomt mål bag et måbende forsvar og en målmand, der snorksov i timen.

- Jeg synes helt klart, at sejren var fuldt fortjent efter især en flot første halvleg. Det var svært at spille mod så defensivt et hold, og det skal vi lære at spille udenom, siger TFC’s cheftræner Christian Flindt-Bjerg.

343 tilskuere så kampen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.