Odder

TFC uddelte tæv i Odder

Fem forskellige navne kom på måltavlen, da Thisted FC viste tænder og fortærede Odder i 90 minutter

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Allan Hövenhoff (t.v.) og Mads Lauritsen (t.h.) kom begge to på måltavlen, da Thisted FC ydmygede Odder med en 5-1-sejr.Arkivfoto: Ole Iversen

ODDER:Lørdag eftermiddag lykkedes det omsider Thisted FC at få gang i målscoreren. I sæsonens første to kampe har der været grus i maskineriet, men i weekendens kamp i Odder måtte hjemmeholdet hente bolden ud af nettet hele fem gange, da TFC sikrede sig årets første sejr på 5-1.

- Vi havde hårdt brug for en sejr, og så er det jo bare dejligt, at det skal ske på den måde. Nu har vi forhåbentligt fået hul på bylden, fortæller Thisted FC-træner Bo Zinck.

Thisted FC sloges med at få spillet til at flyde i kampens første kvarter, men deres største problem med Odder blev pludselig løst, da Allan Hövenhoff efter 23 minutters spil efter oplæg fra Agger leverede et dommedagshug og scorede til 1-0. Pludselig var Odder tvunget til at skubbe frem på banen for at få scoret, og det gav plads til TFC-offensiven.

Bare 9 minutter efter sparkede Mikkel Agger et frispark direkte i netmaskerne til 2-0, og midtbanemanden Christian Rye, der blev skiftet ind i stedet for Kristian Nielsen, gjorde det til 3-0 inden pausen.

- Det er altid vigtigt, når man er foran 3-0, at man ikke giver en hurtig reducering væk til 3-1 efter pausen, og der fik vi heldigvis lukket kampen hurtigt, siger Bo Zinck om Mads Lauritsens scoring til 4-0 bare fem minutter inde i anden halvleg.

Bagud 4-0 var Odder knækkede, og den tidligere Jammerbugt-bomber Sonny Jakobsen fik også scoret sit første mål i TFC-trøjen til 5-0.

- I dag fandt vi rigtig mange af de gode løsninger, som vi har snakket om. Vi satte det meste rigtigt op og spillede hurtigt forbi dem, så det kunne have blevet rigtig grimt for Odder i dag. På et tidspunkt vidste de ikke, om de skulle falde tilbage eller skubbe frem og presse os, for der var TFC-spillere over hele banen, fortæller TFC-cheftræneren stolt.