Thelander klar på fysisk kamp

AaB-forsvareren er klar til at stække Club Brugges tankcenterforward

Foto: Michael Bygballe <i>Michael Bygballe</i>

Foto: Michael Bygballe Michael Bygballe

AALBORG:Når AaB torsdag aften støder ind i Club Brugge i 1/16-finalerne i Europa League, så er forsvarsspilleren Rasmus Thelander godt forberedt til mødet med den velspillende tankcenterforward Tom de Sutter - også selvom det i følge belgiske medier kan tænkes, at han spares til weekendens vigtige ligakamp mod Gent.

AaB havde i flere af efterårets europæiske kampe problemer, når modstanderen stillede med en meget stor mand i front - blandt andre Apoels Cilian Sheridan - men Rasmus Thelander har forberedt sig nøje til opgøret med at se en masse video af sin direkte modstander.

- Vi har fået set en hel del video med dem, og jeg har naturligvis forbedret mig specielt på de Sutter. Jeg er sikker på, at jeg kan matche ham fysisk, men han er en god spiller, der både er stor og stærk, men samtidig også kan noget med bolden og er skarp i feltet. Jeg skal helt sikkert være klar, siger Rasmus Thelander.

AaB formåede at holde nullet i samtlige af gruppekampene på hjemmebane i Europa League, og det vil endnu engang være målet.

- Vi ved, hvor vigtigt det er, at man ikke indkasserer scoringer på hjemmebane i de europæiske kampe, men vi skal heller ikke blive for fokuserede på den defensive organisation. Vi skal stå godt, men vi skal stadig turde spille vores eget spil, for ellers kan vi komme under alt for hårdt pres. Så vi skal sørge for at lukke godt af, men vi må heller ikke blive hæmmede i opspillet, siger han.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.