Thisted Bolig har valgt ny direktør

1. nov. sætter 35-årige Søren Skole sig i boligselskabets direktørstol

Thisted Bolig har hovedkvarter i den gamle toldbod på havnen i Thisted. Arkivbillede: Klaus Madsen <i>Pressefotograf Klaus Madsen</i>

Thisted Bolig har hovedkvarter i den gamle toldbod på havnen i Thisted. Arkivbillede: Klaus Madsen Pressefotograf Klaus Madsen

THISTED:Der bliver tale om et generationsskifte, når Søren Skole afløser 69-årige Ove Jensen som ny direktør for Thisted Bolig.

De seneste 18 år har Ove Jensen tegnet Thisteds største boligselskab udadtil.

Da han i 1995 tiltrådte stillingen, var hans væsentligste opgave at få sat styr på boligselskabets økonomi, og når Ove Jensen trækker sig tilbage, er det i visheden om, at den opgave er løst tilfredsstillende.

Derfor ligger der helt andre opgaver forude for den nye 35-årige kommende direktør Søren Skole.

Han er uddannet bygningskonstruktør og har pt. sit eget firma.

Det lukker han ned, når han begynder som direktør for Thisted Bolig.

Gennem sit firma har Søren Skole arbejdet med nybyggeri, renovering, energiløsninger og byfornyelse.

Disse kompetencer har spillet en afgørende faktor for valget af Søren Skole.

- Gennem mit firma har jeg oparbejdet bygningstekniske kompetencer inden for det spænd af år, som den danske boligmasse består af, og som det også er tilfældet for Thisted Bolig, siger han og tilføjer, at hans arbejdsområder tillige har omfattet strategisk drift og vedligeholdelse af bygningsmassen.

Beboerdemokrati

Tiden er nået dertil, hvor Thisted Boligselskab ifølge Søren Skole skal have formuleret en ny strategi for de kommende års opgaver.

- For mit eget vedkommende vil den første tid gå med at lytte til beboerne og afdelingernes ønsker, og det handler om at få udviklet nye former for beboerdemokratiet, og finde overskrifter eller slogans som udstikker linjen, pointerer han, og overordnet set karakteriserer han det som en fornyelsesproces.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.