Thisted Brewers er klar til slutspillet

Overbevisende udebanesejr over Team Midtwest i Viborg i weekenden

Thisted Brewers er spillede sig søndag til en plads i årets slutspil. Arkivfoto

Thisted Brewers er spillede sig søndag til en plads i årets slutspil. Arkivfoto

VIBORG:Thisted Brewers sikrede sig søndag eftermiddag endeligt en plads i årets slutspil. Det skete med en overbevisende udebanesejr i Viborg over Team Midtwest, der er en sammenslutning af de tidligere klubber i Nykøbing, Skive og Viborg. 58-12 blev resultatet i Thyboernes favør. Dermed er holdet sikre på mindst at blive nummer fire i Danmarksserien Vest, der giver adgang til slutspillet.

Kampen startede tæt med touch downs til begge hold i første quater. Men derefter satte Thisted Brewers sig tungt på kampen. Quaterback Asger Søndergaard Nielsen kastede to bolde til touch down til henholdsvis Mikkel Sand og Troels Kjeldsen. Han løb desuden selv to bolde til touch down.

- De havde en del gode angrebsserier, hvor de fik rykket bolden. Men selvom jeg synes, de er blevet bedre, så var der alligevel stor niveauforskel. Vi havde et ekstra gear at skifte til, så resultatet var der aldrig tvivl om, siger Troels Kjeldsen, der er spillende træner for Thisted Brewers.

Runnigback Nick Kristensen bidrog med tre gode løb til den høje score, mens linebacker Jesper Kruse leverede et defensivt højdepunkt, da han greb og løb en interception til de seks point, et touch down giver. Da de to hold mødtes i foråret vandt Brewers med 57-6.

Skal holde niveauet

Selvom kampen blev vundet sikkert, er der stadig plads til forbedringer, inden slutspillet går i gang.

- Vi laver nogle fejl både offensivt og defensivt, som vi ikke må lave i slutspillet. Vi har en kamp tilbage til at få luget ud i dem, siger Troels Kjeldsen, der forventer endnu en overkommelig kamp i grundspilsafslutningen mod Skjern Trojans.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.