Thisted FC

Thisted FC henter ny målmand

Kevin Mendozas afløser fundet i Brabrand

Mathias Rosenørn ses her i aktion i målet for Brabrand - mod netop Thisted FC, som han nu skifter til. Arkivfoto: Peter Mørk

Mathias Rosenørn ses her i aktion i målet for Brabrand - mod netop Thisted FC, som han nu skifter til. Arkivfoto: Peter Mørk

FODBOLD:Thisted FC har fundet manden, der skal vogte buret i næste sæsons NordicBet Liga (1. division). 24-årige Mathias Rosenørn har senest spillet for ligakollegerne Brabrand, og han lukker dermed hullet efter den nuværende førstemålmand, Kevin Mendoza, der til sommer rykker til AC Horsens.

- Vi har fulgt Mathias gennem længere tid og havde ham øverst på ønskelisten. Vi har fået en førstekeeper med et stort udviklingspotentiale, og en målmand, der kan nå langt i sin karriere med den rette indstilling og træning, siger direktør Karl Kristian Guldhammer i en pressemeddelelse.

Aftalen med Mathias Rosenørn gælder fra dags dato, da målmanden har været transferfri siden nytår.

- Når vi nu ved, at Kevin forlader os, så var det en god mulighed at tilknytte Rosenørn allerede nu. Han kommer med kvalitet som målmand, han har gode fødder, er god på stregen og også god verbalt, og det passer godt ind i den måde, som vi gerne vil have vores målmand skal være på, siger cheftræner Joakim Mattsson.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.