Ældre dame død efter overfald: Blev slået hårdt i ansigtet

Politiet vil endnu ikke konkludere, at dødsfaldet skyldes overfald

Erna Dalgaard blev overfaldet, da hun åbnede døren for en vildt fremmed. Om hendes død skyldes overfaldet er politiet i fuld gang med at undersøge. Foto: Peter Mørk

Erna Dalgaard blev overfaldet, da hun åbnede døren for en vildt fremmed. Om hendes død skyldes overfaldet er politiet i fuld gang med at undersøge. Foto: Peter Mørk

SNEDSTED:95-årige Erna Dalgaard fra Snedsted døde 9. januar. Hun blev ifølge Lokalpolitiet i Thisted udsat for et fuldstændig tilfældigt overfald, da en 48-årig mand lørdag aften 4. januar ringede på hendes dør på Hovedgaden i Snedsted. At hun er afgået ved døden fremgår af en dødsannonce i NORDJYSKE Stiftstidende 14. januar.

Da Erna Dalgaard åbnede døren 4. januar, slog manden hende hårdt i ansigtet, så hun fik et blåt øje og faldt og slog sin hofte.

- Vi arbejder i øjeblikket på sagen, og vi undersøger, om der er en årsagssammenhæng, siger politikommissær Jørgen Jensen fra Lokalpolitiet i Thisted.

Politiet ønsker ikke at komme med yderligere oplysninger, før de har set obduktionsrapporten.

Den pågældende lørdag aften havde den 48-årige mand en times tid forinden allerede været i kontakt med politiet, da han ankom til Snedsted i en taxa sammen med en kvinde. Han skubbede til kvinden og slog hende i ryggen. En politipatrulje kom til stede, og klokken 18.29 blev manden sigtet efter ordensbekendtgørelsen.

Manden har derefter tilsyneladende ladet sin vrede gå ud over den 95-årige kvinde, som han ifølge politiet ikke kendte i forvejen. Politiet valgte at anholde manden fra 20.30 til søndag morgen klokken 05.21. Den 48-årige er sigtet for vold, om det forhold ændrer sig vil nærmere undersøgelser vise.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden