Alt udsolgt til Thy Hike

Aldrig før har der været fuldt booket til Thy Hike syv måneder før, vandrestøvlerne skal i brug i Nationalpark Thy

Det er aldrig sket før, at Thy Hike har været udsolgt syv måneder før, det finder sted. Arkivfoto: Diana Holm

Det er aldrig sket før, at Thy Hike har været udsolgt syv måneder før, det finder sted. Arkivfoto: Diana Holm

Der er syv måneder til Thy Hike, men allerede nu er alt udsolgt til den tre dage gåtur i Thy.

- Det er fantastisk at have fuldt booket til Thy Hike syv måneder før, den finder sted. Det er i hver fald ikke set før, siger Maria Vangsgaard, som er indehaver af Thy Hike, i en pressemeddelelse.

Hun sætter stor pris på de lokale partnere, som støtter Thy Hike. Bakkedal er hovedsponsor og har blandt andet markedsført Thy Hike ud til tusindvis af forbrugere landet over gennem sine medier. Maria Vangsgaard tror, at det er en af årsagerne til, at der allerede nu er fuldt booket med deltagere fra hele landet.

- Det var med sommerfugle i maven, at jeg tog kontakt til Bakkedal for at få støtte til Thy Hike, men jeg gjorde det, fordi det gav rigtig god mening med dem som sponsor. Her er et brand, som med reklamerne ’Fra os i Thy’ fremhæver alt det positive ved Thy, siger Maria Vangsgaard.

Hovedsponsorat betyder blandt andet, at der er råd til at videreudvikle Thy Hike, satse på et godt band om aftenen og en række spændende aktiviteter under gåturen.

Stærk Branding

Direktør for Dragsbæk, som står bag Bakkedahl, Christian Munk, ser også, at Thy Hike klæder Bakkedal godt, fordi deltagerne oplever Nationalpark Thy og det store sammenhold, der følger med at gå i den smukke natur i tre dage.

- Stærk branding af Thy kræver en fælles indsats. Det handler om at samarbejde med andre lokale, der også har et bankende hjerte for at sætte Thy på landkortet, og Thy Hike har det hele, siger Christian Munk.

Han oplever, at branding af Thy giver stor stolthed på egnen og genlyd langt omkring.

- Både Maria og jeg er selv thyboer, der har valgt Thy som stedet, hvor vi vil leve og bo. Det vil vi gerne have flere til at gøre, og tilflyttere fra andre dele af landet er også mere end velkomne. Tilflytning og udvikling kræver, at mange har et klart og positivt billede af, at Thy er en dejligt plet på jorden. Det medvirker Thy Hike til, og sammen kan vi gøre Thy endnu mere hipt, siger Christian Munk.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.