Anden Bedsted-sejr på to dage

Bedsteds herrer tog anden sejr på to dage, da de søndag vandt over ASV Aarhus

Bedsteds herrer fortsatte de gode takter fra lørdagens sejr over Hornslyd, da de vandt over ASV Aarhus.Arkivfoto: Lars Pauli

Bedsteds herrer fortsatte de gode takter fra lørdagens sejr over Hornslyd, da de vandt over ASV Aarhus.Arkivfoto: Lars Pauli

ASV Aarhus 2

Bedsted KFUM

1-3

Volleyball, 1. division herrer

AARHUS:Knap havde jubelen over Bedsted-herrernes sejr lørdag over Hornslyd lagt sig, inden at mandskabet skulle i aktion igen i 1. division. Grundet flere udsatte kampe er thyboerne hårdt spændt for i tiden, og allerede igen søndag skulle de i aktion mod ASV Aarhus på udebane. Det tætte kampprogram blev dog ikke en hindring, eftersom Bedsted vandt kampen med 3-1.

- ASV er et godt hold, som vi også har tabt til før. Vi var heldigvis gode til at tage det stille og roligt og en bold ad gangen i dag. Vi var også skarpe, når sættene skulle afgøres, siger Bedsted-træner Flemming West.

Kampens første sæt bølgede meget frem og tilbage, dog var ASV Aarhus altid i front. Bedsted tabte første sæt med 22-25.

Andet sæt startede skidt for thyboerne, der kom bagud med 2-6. Udeholdet fik dog hanket op i sig selv og fik kæmpet sig tilbage til stillingen 13-13. Den resterende del af sættet forløb med skiftende momentum mellem de to hold. Ved stillingen 17-17 viste thyboerne så klassen og trak fra. Thyboerne vandt sættet med 25-21.

I tredje sæt gjorde en fejl på ASVs holdkort, at østjyderne fik fratrukket de seks point, som de havde hentet hidtil i sættet. Dermed kom Bedsted foran med 5-0, og den føring forsvarede udeholdet, og de vandt tredje sæt med 25-15.

I fjerde sæt skulle Bedsted-holdet igen knokle for deres point. De kom bagud med 1-5, men som i de forgangne sæt lod thyboerne sig ikke gå på af lidt modgang på pointtavlen. Igen kom thyboerne tilbage i sættet og kom foran med 11-7. Den føring kunne thyboerne dog ikke opretholde, for ASV fik slået tilbage, og mod slutningen af kampen var ASV foran med 19-17. Det lignede også, at kampen skulle ud i et afgørende sæt, da ASV fik to sætbolde. Bedsted stod dog imod og tog sejren i fjerde sæt med 26-24.

- Man kunne heldigvis ikke se, at vi også havde spillet i går. Nu skal spillerne have et hvil, og så er vi klar til kamp mod Aalborg på onsdag, siger Flemming West.

Sætcifrene: 25-22, 21-25, 15-25, 24-26.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.