Bedsteds damer taber premieren

Bedsted KFUM var tæt på at lave et comeback, men endte med at tabe premieren 

Bedsted KFUM fik ikke den bedste start på den nye sæson. Arkivfoto: Lars Pauli

Bedsted KFUM fik ikke den bedste start på den nye sæson. Arkivfoto: Lars Pauli

ODENSE:Lørdag skød Bedsted KFUM's damer den nye sæson i 1. Division i gang, da de på udebane mødte Fortuna Odense. Her viste thyboerne i perioder godt spil, men endte med at tabe 1-3.

- Jeg synes faktisk, at det var en fin kamp i dag. Vi havde et ungt hold med i dag, og de gjorde det godt, siger træner for Bedsted KFUM, Flemming West.

Fra kampens start var det forholdsvis tæt, hvor de to hold fulgtes ad. Ved stillingen 10-10 fik hjemmeholdet en god periode og vandt fem bolde i træk. De udbyggede føringen til 19-11, og Bedsted KFUM havde svært ved at komme tilbage.

Fortuna Odense vandt første sæt 25-16.

- Vi skiftede på et par positioner til andet sæt, og det gav pote, siger Flemming West.

Bedsted KFUM fik en god start på andet sæt og kom foran 4-0. De holdt føringen sættet igennem og var blandt andet foran 16-10. Det endte med en sætsejr på 25-18 til Bedsted KFUM.

I tredje sæt fortsatte Bedsted KFUM taktikken, og det var et forholdsvis tæt sæt.  Thyboerne var med til 18-17, men i den afgørende periode vandt de kun en bold. Dermed vandt Fortuna Odense tredje sæt 25-18.

- I dag mødte vi et meget erfaren hold, som var god til at udnytte vores dårlige perioder, siger Flemming West.

Der var pres på Bedsted KFUM i fjerde sæt for at få point, men de fik en dårlig start på sættet og kom bagud 2-11. Men Bedsted KFUM viste god moral og kæmpede sig ind i opgøret igen. Til sidst var de kun bagud 24-23, men desværre for Bedsted KFUM tabte de den afgørende bold.

Dermed tabte de fjerde sæt 23-25 og kampen 1-3.

- Jeg synes, der er mange positive ting, vi kan tage med herfra og bygge videre på, og så tror vi på, at pointene nok skal komme, siger Flemming West.

Kampfakta

Volleyball, 1. Division Damer

Fortuna Odense

Bedsted KFUM

Resultat: 3-1

Sætscore: 25-16, 18-25, 25-18 og 25-23

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.