Cirkusvært er vild med gadelamper i nordjysk købstad

Sangerinde i begejstret opslag på Instagram

Bubber og Julie Bertelsen står i spidsen for præsentation af Cirkus Arenas mange numre i manegen. Og selv om de er vant til projektørlyset, er Julie Bertelsen begejstret over Thisteds særlige gadelamper. <i>Pressefoto: Cirkus Arena</i>

Bubber og Julie Bertelsen står i spidsen for præsentation af Cirkus Arenas mange numre i manegen. Og selv om de er vant til projektørlyset, er Julie Bertelsen begejstret over Thisteds særlige gadelamper. Pressefoto: Cirkus Arena

THISTED: Da Cirkus Arena mandag var færdig med forestillingen i Nykøbing, kørte karavanen straks videre til Thisted, hvor pløkkerne blev hamret i jorden og det store cirkustelt rejst på Dyrskuepladsen.

Her inviterede Nordens største cirkus publikum indenfor til endnu en forestilling.

For andet år i træk deler den dansk-grønlandske sangerinde Julie Bertelsen konferencier-tjansen med tv-fænomenet Bubber, og turen til hovedstaden i Thy gav hende lejlighed til en sen spadseretur i centrum af den gamle købstad mandag aften.

Her faldt hun helt på halen over de helt særlige gadelamper med skærm, som står mange steder i centrum af Thisted - blandt andet foran biblioteket og hele vejen ned gennem byparken Christiansgave.

De forvoksede standerlamper i hjertet af Thisted er et blikfang, mange falder for. <i>Arkivfoto: Diana Holm</i>

De forvoksede standerlamper i hjertet af Thisted er et blikfang, mange falder for. Arkivfoto: Diana Holm

- Se lige nogle fine gadelamper/lygter i Thisted, skriver hun begejstret til sine godt 65.000 følgere på Instagram.

Lamperne, som er formgivet eksklusivt til Thisted af arkitektfirmaet Labland i Aarhus, blev sat op i 2018 i forbindelse med indvielsen af KulturRummet i byen, og her hjælper lamperne med til at forbinde biblioteket, musikskolen, Christiansgave, Plantagehuset og huset, der rummer Ungdomsrådet i Thy - også kaldet URT.

Gadelamper i Thisted

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.