Civil patrulje "høstede" narkobilister ved Thylejren

To bilister gav udslag i narkometer-test

Thylejren er kendt for at lokke købere af euforiserende stoffer til sig. <i>Arkivfoto</i>

Thylejren er kendt for at lokke købere af euforiserende stoffer til sig. Arkivfoto

Opdateret torsdag lidt efter klokken ni med oplysninger om yderligere to bilister, der blev stoppet i kontrollen.

FRØSTRUP:Fire bilister blev onsdag eftermiddag og aften stoppet ved Thylejren af en civil patrulje fra Midt- og Vestjyllands Politi.

Det oplyser vagtchef Jens Claumarch.

Kl. 16:20 stoppede politiet en yngre mand fra Hadsund, som var i besiddelse af 10,81 gram skunk. Han er sigtet for narkobesiddelse.

Kl. 17.55 blev en 40-årig mand fra Aarhus stoppet. Foruden udslaget på narkometret fandt patruljen også manden i besiddelse af cannabis, så foruden sigtelsen for at køre i påvirket tilstand, er han også sigtet for at overtræde loven om euforiserende stoffer.

Kl. 18.02 var det en 21-årig mand fra Thisted, der havnede i politiets søgelys. Også han blev sigtet for at køre i narkopåvirket tilstand, og da han samtidig er frakendt kørekortet, er han også sigtet for at føre bil i frakendelsesperioden, oplyser Jens Claumarch.

Kl. 22:45 fik politiet fat i endnu en narkobilist i skikkelse af en 25-årig mand fra det nordlige Thy. Han var desuden i besiddelse af 3,1 gram hash og 1 gram MDMA, og politiet fandt derefter anledning til at køre ud til mandens hjemadresse for at søge efter yderligere stoffer. Her traf man den sigtedes sambo, en 25-årig mand, og der blev fundet mindre mængder af flere forskellige stoffer.

Der er dog ikke tale om mængder, som vil kræve, at den 25-årige umiddelbart skal fremstilles i grundlovsforhør.

Bilisterne fik taget en narkometertest, og i de tilfælde, hvor den var positiv, blev de anholdt og kørt til sygehuset i Thisted for at få taget en blodprøve. Efterfølgende blev de afhørt og siden løsladt.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.