Dårlig periode gjorde ondt for Thisted FC's serie 2-hold

20 minutter uden fokus blev udslagsgivende for Thisted i søndagens kamp i serie 2

Thisted FC tabte stort i søndagens kamp på udebane Arkivfoto: Martin Damgård <i>Foto: Martin Damgård</i>

Thisted FC tabte stort i søndagens kamp på udebane Arkivfoto: Martin Damgård Foto: Martin Damgård

VIBORG:Thisted FC flirter med nedrykningsstregen i deres pulje i serie 2. Søndag skulle thyboerne forsøge at hente lidt tiltrængt luft, da de på udebane mødte NUGF Viborg. Det blev dog ikke til point, eftersom Thisted tabte med hele 1-5 til en kynisk modstander fra Viborg.

- Vi havde 20 dårlige minutter i første halvleg, og det udnyttede de bare. De skabte ikke så mange chancer, men de var bare kyniske, siger spillende træner for Thisted Jacob Kjær.

Efter allerede et minut kom thyboerne bagud men trods det tidlige føringsmål til hjemmeholdet, så viste gæsterne godt spil. I de efterfølgende 20 minutter skabte udeholdet flere chancer, der dog ikke udmøntede sig i scoringer. I sidste del af første halvleg mistede Thisted-spillerne pludselig koncentration, og det medførte en grum afslutning på første halvleg. Viborggenserne udnyttede nemlig koncentrationssvigtet til fulde, og hjemmeholdet fik sat bolden i mål yderligere tre gange inden afslutning på første halvleg, så derfor måtte Thisted gå til pause bagud med 0-4.

I anden halvleg blev Thisteds spil en smule bedre, men thyboerne fik ikke skabt de helt store chancer. I det 83. minut fik NUGF Viborg scoret deres femte mål. I kampens overtid fik Magnus Olesen pyntet på resultatet, da han erobrede bolden på midten af banen og efterfølgende hamrede bolden i mål på fornem vis. Målet havde dog kun kosmetisk betydning, og Thisted tabte med 1-5.

- Det kan lyde mærkeligt, men jeg synes egentlig, at vi viste fin energi og moral. Det var bare den dårlige periode i første halvleg, der gjorde udslaget, siger Jacob Kjær.

Med søndagens nederlag befinder Thisted sig på rækkens tredjesidsteplads med samme antal point som de to hold under dem.

Kampfakta

Fodbold, Serie 2

NUGF Viborg

Thisted FC

Resultat: 5-1

Pause: 4-0

Mål: 1-0 (1). 2-0 (27). 3-0 (37). 4-0 (42). 5-0 (83). 5-1 Magnus Olesen (90).

    

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.