Defensiven svigtede, da Mors-Thy 2 tabte

En svag defensiv uden pondus blev afgørende, da Mors-Thy tabte til Aars

Offensiven fungerede, men defensiven var for svag, da Mors-Thy 2 tabte til Aars <i>Arkivfoto: Lars Pauli</i>

Offensiven fungerede, men defensiven var for svag, da Mors-Thy 2 tabte til Aars Arkivfoto: Lars Pauli

THISTED:Mors-Thys hold i herrernes 2. division kæmper for at holde trit med topholdende i rækken. Lørdag skulle de forsøge at hente point på hjemmebane mod Aars, der inden kampen var at finde under nedrykningsstregen. Efter en kamp hvor Mors-Thy aldrig fik fat defensivt, endte ligareserverne med at tabe med 33-35.

- Vi fik aldrig styr på defensiven. Særligt deres højreback voldte store problemer, og vi tabte lidt for mange direkte dueller, siger Rasmus Herbst, der i fraværet af Lars Krarup og Flemming Hangaard var en del af trænerteamet i lørdagens kamp.

Mors-Thy fik en forfærdelig start på kampen, hvor ikke meget fungerede, og hjemmeholdet kom bagud. Som halvlegen skred frem, fik Mors-Thy hentet gæsterne, men den evige jagt på modstanderen kostede mange kræfter. Offensiven drev værket i første halvleg, men den svage defensiv gjorde, at holdet var bagud med 14-16.

I anden halvleg fortsatte de defensive problemer for hjemmeholdet, hvilket betød, at hjemmeholdet altid skulle komme fra baghjul. Det medførte, at Mors-Thy 2 brugte mange kræfter og samtidig blev angrebsspillet en smule stresset. I slutfasen var Mors-Thy fortsat bagud og forsøgte sig med et helbanepres for at presse Aars. Aars holdte dog hovederne kolde, og Mors-Thy 2 tabte med 33-35.

- Vi var ikke helt klar fra kampens start, og det gjorde, at vores spil blev meget hektisk og stresset i resten af kampen, fordi vi skulle jagte hele tiden, siger Rasmus Herbst.

Kampfakta

Håndbold, 2. Division Herrer

Mors-Thy 2

Aars HK

Resultat: 33-35

Pause: 14-16

Mål for Mors-Thy 2: Anders Toft 10, Kristoffer Vestergaard 6, Magnus Storgaard Pedersen 4, Morten Libak 4, Niklas Jensen 4, Thomas Petersen 2, Markus Eriksen 2 og Mathias Stisen 1.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Skolelukninger på vej i Aalborg: Se her, hvor det rammer
Luk