Gode lærepenge til Bedsted trods nederlag

Bedsted kunne godt tage noget med fra lørdagens kamp mod Aalborg trods klart nederlag

Aalborg var for stor en mundfuld for et Bedsted-hold ramt af skader og sygdom <i>Arkivfoto: Henrik Bo</i>

Aalborg var for stor en mundfuld for et Bedsted-hold ramt af skader og sygdom Arkivfoto: Henrik Bo

AALBORG:Bedsteds herrer i volleyballens 1. division var lørdag på en svær opgave, da de på udebane mødte rækkens tophold fra Aalborg Volleyball. Opgaven blev yderligere besværliggjort af, at holdet var ramt af sygdom, afbud og skader. Det blev da også til et klart nederlag på 0-3 for Bedsted, men trods det klare nederlag, så gav kampen gode lærepenge.

- I forhold til at få bragt nogle nye spillere ind og tættere på holdet, kan vi godt være tilfredse med kampen i dag. Rent pointmæssigt ville vi selvfølgelig gerne have været tættere på, men Aalborg er jo også et super godt hold, siger Bedsted-træner Flemming West.

Fra kampens start var det tydeligt at se, at det ville blive en vanskelig eftermiddag for Bedsted. Holdet kom bagud med 8-3 og 7-14, og første sæt blev tabt med 14-25. I andet sæt viste Aalborg igen deres store styrke og kom hurtigt markant foran. Bedsted kunne ikke stille meget op i andet sæt, som blev tabt stort med 11-25. I tredje sæt kom Bedsted endnu en gang stort bagud, denne gang med 0-6 og 4-10, og thyboerne tabte tredje sæt med 16-25.

- Aalborg er et bedre hold end os, og vi blev overmatchet i dag. Vi fik dog bragt Nicklas Hessellund og Erik Steffensen i spil i dag, og det glædede jeg mig over, siger Flemming West.

Næste kamp for Bedsted i 1. division er den 27. november, når ASV Aarhus kommer på besøg i Bedsted Hallen.

Kampfakta

Volleyball, 1. Division Herrer

Aalborg Volleyball

Bedsted KFUM

Resultat: 3-0

Sætscore: 25-14, 25-11, 25-16

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.