HavARTi: Fire dage med film og kunst ved bunkere i Klitmøller

Bunkerbio og udendørs kunstudstilling på stranden

Filmaften i Bunkerz i 2019. I denne uge gentages begivenheden, men nu også med bl. a. en kunstudstilling i samme område. Foto: Tao Lytzen

Filmaften i Bunkerz i 2019. I denne uge gentages begivenheden, men nu også med bl. a. en kunstudstilling i samme område. Foto: Tao Lytzen

KLITMØLLER:Navnet er HavARTi. Og det er ikke en ost, men en begivenhed med bl. a. filmforevisning på en bunker, en kunstudstilling, en akvarelworkshop og loungebar med dj’s.

Det foregår fra i morgen torsdag og indtil på søndag, udendørs og i et telt ved en gruppe bunkere på stranden for enden af Trøjborgvej syd for Klitmøller. Lokaliteten er i surferkredse kendt som Bunkerz.

- Det er fordi Thy er det fedeste sted. Men der kunne godt være mere kunst og kultur. Det skal bare ikke være højpandet, så hvorfor ikke tage ud hvor folk er, og det er jo lige nu på stranden, siger kvinden bag begivenheden, fotojournalist og filmskaber Angelina Owino.

Sammen med en gruppe venner, der kalder sig Thyrailer Trash Gang, lavede hun for to år siden en udendørs filmaften, Bunkerbio, med en af bunkerne i Bunkerz som ”lærred”.

- Der kom over 200. Det kan vi ikke overgå, så derfor vi laver i år også noget andet, fortæller Angelina Owino.

Udstillingen har titlen SelvGlad og er med 11 kunstnere, der udstiller alt fra filt til foto. Temaet for udstillingen er køn, identitet, sårbarhed og mod.

Begivenheden er støttet af Den Jyske Kunstfond.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.