Ingen pris til Thy Cablepark: - Vi er utrolig stolte

Prisen som ”Årets Idrætsforening” kom desværre ikke hjem til Thy

Det blev ikke til en pris i denne omgang, men fremtiden har meget mere godt i vente for Thy Cablepark, forsikrer formanden. Arkivfoto.

Det blev ikke til en pris i denne omgang, men fremtiden har meget mere godt i vente for Thy Cablepark, forsikrer formanden. Arkivfoto.

THISTED:Det var et hårdt felt, som Thy Cablepark var oppe imod i dysten om titlen som ”Årets Idrætsforening”, som blev uddelt ved det store Sport 2021-awardshow på DR1 fredag aften.

Vinderen kunne, udover æren og titlen, tage en check på 60.000 kr. med hjem.

Det blev Tune IF, der løb med prisen.

Skuffelse er der dog ikke meget af hos Thomas Bruun, formand for Thy Cablepark.

- Det var ærgerligt, men det er absolut ikke nogen skam at tabe til en forening, som formår at engagere en hel by, sagde han, umiddelbart efter vinderen var blevet annonceret ved fredagens show.

Formanden lægger meget vægt på, at Thy Cablepark repræsenterer en nichesport, som nu bliver eksponeret for hele landet:

- For os betyder nomineringen mere end selve prisen, man kunne vinde, sagde han og fortsatte:

- Vi er utrolig stolte over den måde, vi har formået at udvikle os på indtil nu, og det fortsætter naturligvis, selvom vi ikke vandt i denne omgang.

Han er stolt over, at foreningen er med til at sætte Thy på Danmarkskortet, og der er meget mere godt i vente for Thy Cablepark i fremtiden:

- Vi glæder os ekstremt meget til den nye sæson, der kommer, og med sommeren kommer også nogle nye tiltag, som vi glæder os til at få sat i gang, sagde Thomas Bruun.

Det var en jury bestående af sølvvinder af 400 meter hækkeløb ved OL i Rio, Sara Slott Pedersen, Niels Erik Folmann, administrerende direktør i Danske Licens Spil og bestyrelsesmedlem i DIF Bent Clausen, der gennemgik alle indstillingerne, for at finde frem til en skarp top tre i form af Thy Cablepark, Hillerød Fodbold og Tune IF.

Udvælgelsen af vinderen blev afgjort af offentligheden via en afstemning.

Den forening, der ved afstemningens afslutning 24. november stod med det største antal stemmer, løb med prisen og hovedpræmien.

Nummer to og tre blev dog ikke snydt, da de hver kunne tage en check på 20.000 kr. med sig hjem til deres respektive klubber.

Det er første gang, prisen som ”Årets Idrætsforening” uddeles.

Det er DIF og Danske Spil, der står bag prisen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.