Jubilar i bedre form end nogensinde: Sjørring Maskinfabrik fylder 75 år

Sjørring Maskinfabrik så dagens lys i 1946, og i 2021 forventer jubilaren at levere sit bedste regnskab nogensinde

Administrerende direktør Klaus Kalstrup foran maskinfabrikken med en graveskovl fra Sjørrings eget brand. Privatfoto.

Administrerende direktør Klaus Kalstrup foran maskinfabrikken med en graveskovl fra Sjørrings eget brand. Privatfoto.

SJØRRING:I 1946 så Sjørring Maskinfabrik A/S dagens lys, da ingeniør Svend Jacobsen overtog den daværende maskinfabrik i Sjørring. Han videreførte fabrikkens reparation og salg af landbrugsmaskiner med 12 mand på værkstedet. Det skriver Sjørring Maskinfabrik i en pressemeddelelse.

I dag har Sjørring Maskinfabrik hele 200 medarbejdere og er den førende skovlproducent til den europæiske entreprenørindustri.

- Sjørring Maskinfabrik har været på en lang og spændende rejse, og det vil vi gerne markere og fejre. Derfor åbner vi dørene til fabrikken og inviterer alle interesserede til åbent hus, fortæller Sjørring Maskinfabriks administrerende direktør Klaus Kalstrup.

Det er på lørdag, virksomheden åbner dørene og inviterer såvel kunder og samarbejdspartnere som lokale og andre interesserede indenfor.

- Vores fabrik vidner om en virksomhed i fortsat rivende udvikling. Særligt de seneste år har sat sine positive spor, og det er ret godt ramt, at vi i året med 75-års jubilæum forventer at komme ud med det bedste regnskab nogensinde, siger Klaus Kalstrup.

I løbet af de seneste år har maskinfabrikken optimeret sin produktion og investeret kraftigt i maskiner og nye teknologier.

Maskinfabrikken har undervejs udviklet sig fra at være underleverandør af svejste konstruktioner til at være den førende skovlproducent i Europa indenfor entreprenørbranchen.

- Vi har i dag en klar vision og strategisk retning, som vi tror på, og indtil videre må vi konstatere, at det har båret frugt, siger Klaus Kalstrup.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.